Breaking News

Chord Gitar Pingal – Ngatmombilung, Kunci dari C: Ibarat Esuk Mendung, Awan Aku Kudanan

Berikut ini chord gitar dan lirik lagu "Pingal" yang dipopulerkan oleh Ngatmombilung. Lirik lagu Pingal diciptakan oleh Andry Priyanta. Video klip lagu ini telah dirilis pertama kali di kanal YouTube Ngatmombilung pada 31 Agustus 2021.

C Piye, sing njelaske karo wong tuo D G wes ngelakoni tekan semene D/F# E Am nek akhire bakal bubar pisahan.. D G kowe kegodo tresno karo wong liyo.. G C ngelali.. kowe sing tau omong dewe.. D G nglakoni tresno tekan tuo.. D/F# E Am ora ngeliyo mung aku neng atimu.. D G nanging saiki atimu ono wong liyo.. D ibarat esuk mendung.. Bm E Am awan aku kudanan.. D sore mbok larani.. G mbengi tak tangisi.. Mung iso mbayangke.. D kabeh kenangan.. Bm kowe tak boncengke.. E turut dalan kekepan kudanan Am saiki nyatane.. D kowe malah milih.. G G7 dikekep wong liyo.. C D opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Bm kudu kelangan.. E wong sing paling tak tresnani.. Am rajenak dolan.. D radoyan mangan.. G nek ora mbok dulang..

D ibarat esuk mendung.. Bm E Am awan aku kudanan.. D sore mbok larani.. G mbengi tak tangisi.. Mung iso mbayangke.. D kabeh kenangan.. Bm kowe tak boncengke.. E turut dalan kekepan kudanan Am saiki nyatane.. D kowe malah milih.. G G7 dikekep wong liyo.. C D opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Bm kudu kelangan.. E wong sing paling tak tresnani.. Am rajenak dolan.. D radoyan mangan.. G nek ora mbok dulang.. Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.